Välkommen till Cardsplitter® bloggen

Slåss inte om fjärrkontrollen!

Vi har beslutat att fortsätta även efter den 1 Augusti

Hej på er nuvarande och blivande kunder.

Vi har beslutat att fortsätta även efter den 1 Augusti när den nya lagen träder i kraft.
Den lag som träder i kraft är i första hand avsedd att sätta STOPP för olaglig cardsharing över nätet pirat IPTV kan man enkelt säga där de som äger servern kunden är ansluten till tjänar stora pengar på sina kunder.

Efter ett antal mycket DYRA men informativa konsulteringar med jurister i EU rätt har vi beslutat detta så ni kan tryggt handla och fortsätta använda era Clone+ i era hem utan att bryta mot någon lag båda i dag och även efter den 1 Augusti 2014 vi tar detta till EU domstol vid en stämning där vi vet vi kommer att vinna ett eventuellt mål.
Det finns en EU lag som stöder privat personens rätt att dela media i sitt hem nämligen och även en lag som förbjuder operatörerna att ta betalt för sina EXTRA kort av abonnenten.

Så vi kör vidare och hoppas på ert stöd.

 

Category: Uncategorized